MediaWatch

Viacom søsætter streamingtjeneste selvstændigt i de 1000 søers land

Efter at have søsat streamingtjenesten Paramount+ i Skandinavien med tv-distributører som partnere kommer tjenesten nu til at stå på egne ben i Finland i samarbejde med distributør.

Jesper Dahl er general manager for Viacom i Norden | Foto: PR/Viacom

Den amerikanske tv-koncern Viacom går på det finske marked med streamingtjenesten Paramount+. Det skriver TBIVision.

Tjenesten blev for små to år siden rullet ud på det skandinaviske marked. I Danmark skete det i partnerskab med Yousee og Canal Digital, og tjenesten, der indeholder film og serier fra Paramount, blev tilgængelig for kunderne hos tv-distributørerne.

Også i Sverige og Norge har Viacom indgået partnerskaber med tv-distributører som Get i Norge og Com hem i Sverige, der har gjort Paramount+ til en del af deres tilbud til kunderne.

I Finland bliver tjenesten rullet ud i et samarbejde med telekoncernen Telia, der gør tilbuddet tilgængeligt for alle via produktet Telia TV – og altså også som en selvstændig streamingtjeneste, som Telia-kunderne kan tegne abonnement på, som man kender det fra eksempelvis Netflix og HBO Nordic.

"Paramount+ har vist sig at være en stor succes på de nordiske markeder, og vi er glade for nu at udvide tjenesten i Finland. Med Paramount+ kan vores partnere tilbyde deres kunder eksklusivt og unikt indhold fra Viacoms brede indholdsportefølje, herunder børneindhold fra Nickelodeon, nye filmudgivelser og klassiske film fra Paramount Pictures samt de bedste programmer fra Comedy Central og MTV," udtaler Jesper Dahl, der er chef for Viacom i Norden.

Samtidig har Viacom indgået et andet partnerskab med telebranchen i Tyskalnd, hvor Deutsche Telekom fra marts inkluderer børnetilbuddet Nick+, der er en del af Nickelodeon-brandet, på teleselskabets Magenta TV-service, der bl.a. kommer til at byde på Svampebob Firkant og Teenage Mutant Ninja Turtles.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs