MediaWatch

TDC-formand: God ide at opsplitte Telia

Den svenske stat har kurs mod at blive en betydende ejer på det kommercielle tv-marked. Det kan en opsplitning af Telia sætte en stopper for, påpeger TDC's bestyrelsesformand.

Foto: PR/Telia

Telias køb af Bonnier Broadcasting ville glide nemmere ned, hvis selskabet blev splittet op i flere dele. Sådan lyder det fra Bent Nordberg, formand for TDC's bestyrelse, i et interview med Dagens Industri.

Det svenske teleselskabs køb af Bonnier Broadcasting blev annonceret i sommeren 2018. Købet har mødt politisk modstand, fordi den svenske stat ejer 37,5 pct. af Telia. Hvis handlen bliver en realitet, vil staten stå bag public service-selskabet SVT samt have en betydelig ejerandel af TV4, som er en del af Bonnier Broadcasting, og som er Sveriges største kommercielle kanalfamilie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs