MediaWatch

NENT vil flytte sendetilladelser hjem til Sverige ved britisk farvel til EU

Tv-selskabet bag TV3-kanalerne vil droppe sin britiske sendetilladelse, når brexit sætter Storbritannien uden for EU. "Med eller uden Brexit vil det være naturligt for NENT at have en nordisk licens," siger topchef Anders Jensen.

Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Tolga Akmen

I næste måned føjes et nyt selskab til kurslisterne, når tv-selskabet Nordic Entertainment Group (NENT) melder sig på banen. Det sker, når tv-aktiviteterne endeligt og formelt bliver skilt fra aktiviteterne i MTG, som har været selskabets navn siden begyndelsen i 1987.

Børsnoteringen af NENT er dog ikke den eneste større forandring, som den nordiske tv-forretning, der bla. omfatter TV3-kanalerne, streamingtjenesten Viaplay og en række radiostationer, skal tage bestik af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Stort boligmagasin skifter fra Bladkompagniet

Realdania-ejet magasin med sekscifret oplag har skrevet kontrakt med en ny distributør. Prisen er lavere, og kvaliteten højere, lyder forklaringen. Realdania har ingen planer om at stoppe den trykte udgave af magasinet.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs