MediaWatch

NENT-selskab skifter ud på direktørposten

Stifter af Splay trækker sig som direktør og erstattes af Victor Ljungbjerg, der i forvejen har en ledende post hos Splay One.

Victor Ljungberg (tv) overtager direktørposten hos Splay One fra Vigor Sörman. | Foto: PR/NENT Studios

Splay One, der er en del af NENT Studios under Nordic Entertainment Group, får fra 1. marts ny adm. direktør. Det oplyser NENT Studios i en pressemeddelelse.

Selskabet er et resultat af sammensmeltningen mellem Splay og Nice One, der fandt sted sidste år. Splay Ones nuværende adm. direktør, Vigor Sörman, der også er stifter af Splay, takker af og forlader selskabet. Han afløses af Victor Ljungberg, der har arbejdet for selskabet siden 2014 – senest som COO hos Splay One.

"Hver gang dette fantastiske selskab bevæger sig videre til næste skridt i sin udvikling, kigger jeg mig i spejlet og spørger mig selv, om jeg er den rette person til fortsat at lede forretningen. Denne gang så jeg Victor Ljungberg i stedet for mig selv," udtaler Vigor Sörman i meddelelsen.

NENT Studios oplyser, at Vigor Sörman fortsat vil arbejde for Splay One i en periode, efter han stopper som adm. direktør.

Splay One står for produktion af branded indhold. Splay blev grundlag i 2013 og fik MTG, hvis medieaktiviteter i dag går under navnet Nordic Entertainment Group, købte sig ind i selskabet samme år.

Splay One har omkring 115 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

To selskaber i MTG-familien smelter sammen til ét 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs