MediaWatch

Toppolitikere er chokerede over tabet af Ole Stephensen

Politikere og kolleger mindes Ole Stephensen som en positiv og lun person – og en glimrende journalist.

Foto: Ritzau Scanpix/Ida Marie Odgaard

Politikere og kolleger minder og ærer journalist Ole Stephensen, der onsdag aften gik bort i sit hjem i Gentofte. Han blev 63 år og døde uden forudgående sygdom.

Ole Stephensen var udover at være kendt som journalist kommunalpolitiker i Gentofte Kommune for De Konservative.

I januar 2017 meddelte han, at han desuden ville stille op for sit parti ved det kommende folketingsvalg.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) begræder tabet af en dygtig journalist og et optimistisk menneske.

"Hvad ville moderne tv og TV2 være uden Ole Stephensen? Bliver uendelig trist over, at han pludselig er væk," skriver statsministeren på Twitter.

"Husker senest hans glæde og optimisme, da jeg mødte ham til Konservativt Landsråd, hvor han var opsat på at komme i Folketinget. Ære være hans minde."

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) mindes Ole Stephensen som en god partifælle.

"Jeg er chokeret og meget ked af, at vi har mistet Ole Stephensen. Ole har været partiet en god mand, der så frem til folketingsvalget og holdt meget af sit arbejde i kommunalbestyrelsen i Gentofte," skriver han på Twitter.

"Vi vil savne Ole, hans engagement og det altid gode humør. Ære være hans minde."

Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), skriver på Twitter, at hun er berørt over tabet af "en munter og glad mand".

"Ole Stephensen er død. Puha tager lige pusten fra en. Mødte ham til Vangede Festival og i Bernstorffparken med vores hunde. Hvor kan det hurtigt være forbi," skriver Pia Kjærsgaard.

Morten Løkkegaard, der er medlem af Europa-Parlamentet for Venstre og tidligere journalist og tv-vært på DR1, er ligeledes chokeret over det pludselige dødsfald.

"Min gode og nære kollega gennem mange år Ole Stephensen er død. Talte med ham så sent som i mandags efter byrådsmødet i Gentofte. Han blev kun 63. Chokerende og alt, alt for tidligt," skriver han på Twitter.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs