MediaWatch

Merete Eldrup stopper som direktør for TV 2

Efter mere end 10 år på posten siger Merete Eldrup farvel til direktørposten på TV 2. Hun vil i stedet forfølge en bestyrelseskarriere.

Foto: Miklos Szabo/PR/TV 2

TV 2 skal have ny adm. direktør. Den nuværende på posten, Merete Eldrup, forlader tv-selskabet, som hun har stået i spidsen for gennem 11 år. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Selskabet oplyser, at Merete Eldrup fortsætter på TV 2, indtil en afløser er fundet. Den afgående direktør vil i stedet fremover gå efter en bestyrelseskarriere på fuld tid.

Merete Eldrups afsked betyder, at bestyrelsen med formand Jimmy Maymann i spidsen skal på udkig efter en afløser.

"Det glæder mig, at hun bliver på posten, indtil vi har fundet den rette afløser, hvilket illustrerer hendes professionalisme og veneration for TV 2. Jobbet som direktør for TV 2 er en central position i det danske samfund, og vi går nu i gang med en grundig rekrutteringsproces, mens driften af virksomheden fortsætter uændret, indtil den er bragt til ende," udtaler bestyrelsesformanden i meddelelsen.

"Nu er et godt tidspunkt"

Den bestyrelseskarriere, som Merete Eldrup vil forfølge, har hun allerede gang i. På cv'et står blandt andet næstformandsposter hos Gyldendal og Nykredit.

"Jeg har elsket min tid på TV 2, og det er derfor også en meget svær beslutning, jeg har truffet. Jeg har dog den indstilling, at man har godt af at rykke sig selv nye steder hen, og selvom det kan være svært at finde den helt rette timing for den slags store beslutninger, så er nu et godt tidspunkt. Både for TV 2, som økonomisk, indholdsmæssigt og strategisk står rigtigt stærkt, og for mig selv. Jeg ønsker at være mere aktiv i bestyrelsesarbejde og tror på, at jeg vil få glæde af at skrue mit arbejdsliv sammen på en ny måde de kommende år," udtaler Merete Eldrup i meddelelsen.

Den afgående direktør har meddelt TV 2's bestyrelse sin beslutning om at træde tilbage i dag.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs