MediaWatch

Udenlandske anmeldere nedsabler Mads Mikkelsen-film

Bare én stjerne får actionfilmen på Netflix med danskeren i hovedrollen af britiske The Guardian.

Foto: Ritzau Scanpix/Elise Amendola/AP

Flere udenlandske anmeldere slagter den nye Netflix-film "Polar" med danske Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Det britiske medie The Guardian giver blot én ud af fem stjerner til actionfilmen med danskeren, der spiller lejemorder.

I anmeldelsen af filmen, der er instrueret af svenske Jonas Åkerlund, lægger The Guardian særlig vægt på de komiske og ringe voldsscener.

""Polar" hører til i bunden af listen over film om lejemordere. Hvert mord er trukket latterligt i langdrag og er utilstrækkeligt og dumt konstrueret," skriver The Guardian blandt andet.

I filmen spiller Mads Mikkelsen verdens bedste lejemorder Duncan, der gerne vil pensioneres. Det tillader arbejdsgiveren ikke og sender derfor yngre lejemordere ud for at dræbe Mads Mikkelsens karakter.

Ud over The Guardian sabler det amerikanske underholdningsmedie Variety og mediet Vulture filmen ned.

"Denne afskyelige actionfilm er vulgær og pervers. Der er intet smukt over den," skriver Variety, der ikke uddeler stjerner.

Vulture følger trop.

""Polar" er en forkastelig og sørgelig film, skrabet sammen fra bunden af post-Tarantino '90er-udnyttelsen," skriver Vulture, der heller ikke giver stjerner.

Filmen får premiere på Netflix 25. januar.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs