MediaWatch

TV 2 vil tage næste sportsskridt med ny og dyrere fodboldrettighed

Efter fire år i luften går TV 2 Sport ind på markedet for de større fodboldrettigheder med en ugentlig kamp fra italiensk eller spansk fodbold. "Det er dyrere end at købe så meget andet af det, vi har," siger sportschef. Spansk storkamp er dog ikke en del af aftalen.

Frederik Lauesen, sportschef, TV 2. | Foto: PR/TV 2/Per Arnesen

Håndbold, cykling, svømning og badminton. Det er blandt andet de sportsgrene, som har fyldt sendefladen på TV 2's nichekanal, TV 2 Sport, der gik i luften i 2015.

Kanalen kunne tidligere på dagen præsentere en ny rettighedsaftale, der har de dyrere fodboldrettigheder i centrum, som man normalt forbinder med tv-selskaber som Nordic Entertainment Group og Discovery Networks. Fra februar og de næste godt to år vil TV 2 Sport og streamingtjenesten TV 2 Play vise en ugentlig kamp fra enten La Liga eller Serie A, der er den bedste fodboldrække i hhv. Spanien og Italien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs