MediaWatch

Canal Digital indgår aftale med Teracom om tv-distribution

Canal Digital udliciterer og indgår partnerskab med Teracom om distributionen af selskabets tv-kanaler til bolig- og antenneforeninger.

Foto: PR/Teracom

Teracom udvider kundekredsen og føjer Canal Digital til listen, der har valgt at lægge distributionen af selskabets tv-kanaler til bolig- og antenneforeninger i hele Danmark ud til en ekstern leveradør. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Vi er glade for, at Canal Digital har valgt fremover at levere sine tv-kanaler gennem Teracoms Media Gateway-platform og driftsikre fibernetværk. Vi leverer i forvejen tv-kanaler til en lang række andre nordiske tv-udbydere," siger adm. direktør hos Teracom, Martin Løbel, i meddelelsen.

Outsourcingen til Teracom, der har en landsdækkende fiberinfrastruktur, skal sikre tv-kunderne en bedre kvalitet og forsyningssikkerhed og mulighed for lavere omkostninger, lyder det bl.a. i meddelelsen.

Samarbejdet mellem partnerne vil gøre det muligt for mange bolig- og antenneforeninger at nedlægge paraboler, gittermaster og satellitmodtagere, da samarbejdet med Teracom nu giver Canal Digital mulighed for at levere sine tv-kanaler direkte gennem selskabets lukkede fibernet.

Teracom A/S, der for nylig blev købt af den europæiske kapitalfond Agilitas, har en hovedforretning i tv-distribution bl.a. for Boxer TV.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs