MediaWatch

Året i mediebranchen 2018 - hvad skete der egentlig?

Inden vi helt lukker kapitlet 2018 for at tage hul på et nyt, har vi taget et kig tilbage på året, der er gået – med alt hvad det indebar fra medieforlig over afskedigelser til strategiske omvæltninger – og fremhæver her de højdepunkter, du ikke må gå ind i 2019 uden at kende til.

Kulturminister Mette Bock (LA) er og bliver frontfigur for årets absolut basker i Mediedanmark: Medieforliget. Uskudt måned efter måned fandt en smal kreds endelig hinanden i sommer. Deres aftale vil få betydning for udviklingen i branchen de næste mange år. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Om få dage forlader vi 2018 - et år, der for alvor stod i digitaliseringen tegn. Og selvom vi ved, at nye kursændringer, satsninger, ansættelser, nedskæringer, resultater og mere kuriøse begivenheder banker på døren i det kommende år – som vi ser frem til at servere for jer – så har vi hér dedikeret en artikel til at kaste lys over de mest centrale begivenheder, som har formet mediebranchen i 2018, og som vil få afgørende betydning for året, vi er på vej ind i.

Vi kan lige så godt lægge ud med dét, der med en vis sikkerhed må siges at være årets basker – som for nogen var et highlight og andre et low point i årets løb: Sparekniven blev svunget over DR, der frem mod 2023 er blevet pålagt at skære 20 pct. af sine omkostninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs