MediaWatch

Vært forlader DR ved relancering af Kontant

Tv-vært Jakob Illeborg stopper efter mere end fire år som vært på forbrugerprogrammet Kontant.

Foto: PR/DR

DR-vært Jakob Illeborg har stået i spidsen for 150 programmer om alt fra falsk olivenolie til skattesvindel, men nu siger værten for Kontant snart farvel til DR. Det skriver DR på sin hjemmeside.

Værtens afsked kommer i forbindelse med, at Kontant står over for en relancering.

"Jeg har - sammen med det dygtige hold omkring mig - arbejdet hårdt på at lave 40 vedkommende programmer årligt, og det, synes jeg, er lykkedes. Nu hvor programmet skal relanceres, synes jeg, det er et naturligt tidspunkt at sige tak for denne gang. Jeg vil ikke mindst sige tak til de mange seere samt alle de mange begejstrede danskere, vi undervejs har mødt overalt i landet," udtaler Jakob Illeborg.

DR oplyser, at den sidste udgave af Kontant med den hidtidige vært i spidsen er løbet over skærmen.

Jakob Illeborg har tidligere været DR's korrespondent i London, globaliseringskorrespondent og vært på DR2 Dagen. Historien melder ikke noget om, hvad fremtiden bringer for den snart forhenværende DR-vært.

Opdateret kl. 11.08: Det fremgik tidligere på baggrund af oplysninger fra DR, at Jakob Illeborg fortsætter som vært på Kontant, indtil relanceringen af programmet har fundet sted. DR har siden oplyst, at sidste udgave af Kontant med Jakob Illeborg som vært allerede er blevet sendt på DR1.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere