MediaWatch

TV 2-regioner vil styrke politisk dækning efter samarbejdsaftale med TV 2

De seneste par år har TV 2-regionerne købt sig til Christiansborg-dækning hos TV 2. Nu vil to regioner styrke det regionale snit med en fælles Christiansborg-redaktør, som skal rekrutteres sammen med TV 2.

Mikael Justesen, direktør, TV 2 Nord. | Foto: PR/TV 2 Nord

TV 2 Fyn og kollegaerne hos TV 2 Nord samt TV 2 investerer sammen i en opgradering af den politiske dækning af Fyn og Nordjylland med en stilling som politisk redaktør for de to regioner.

Det sker i samarbejde med TV 2, som syv TV 2-regioner siden 2017 har indkøbt Christiansborg-dækningen hos. Efter at have haft en redaktion selv på Christiansborg, blev dækningen lagt i hænderne på TV 2's Christiansborg-redaktion.

Nu skal området imidlertid styrkes med en politisk redaktør og kommentator for de to regioner, skriver parterne i en pressemeddelelse.

"Vi forventer selvfølgelig at få en masse nye og anderledes regionale historier til alle vores platforme, men det har også spillet en rolle, at vi kan få en stærk tilstedeværelse på Christiansborg og på den måde have en endnu tættere kontakt med vores lokalvalgte politikere," udtaler direktør for TV 2 Nord, Mikael Justesen, i meddelelsen.

Det er første gang, TV 2 og to regioner ansætter i fællesskab. Den nye redaktør, der bliver en del af TV 2's Christiansborg-redaktion, vil referere til redaktionschef samme sted, Mads Bisgaard, fremgår det.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs