MediaWatch

Mini-serie om Lykke-Per får premiere i juledagene

Biografsuccesen "Lykke-Per" får 2. juledag premiere på de danske tv-skærme som mini-serie. Fondene Filmfyn og Den Vestdanske Filmpulje har begge skudt penge i projektet for at holde produktionen på dansk jord.

Foto: Rolf Konow/TV 2

Mere end 390.000 biografgængere har i år indløst billet til Bille Augusts filmatisering af Henrik Pontoppidans roman "Lykke-Per". Nu er tiden så kommet til at få trukket seerne i stuerne med om bord, når "Lykke Per" får premiere den 26. december som mini-serie på TV 2. Det skriver Filmfyn i en pressemeddelelse.

Mini-serien kommer til at bestå af fire afsnit og er produceret for TV 2 af Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminsitut og Public Service Puljen. Serien er optaget flere steder i Danmark samt i Østrig, og både Filmfyn og Den Vestdanske Filmpulje har finansieret en del af tv-serien for "at fastholde mest mulig produktion og filmhåndværk i Danmark", lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs