MediaWatch

Marketingdirektør forlader Discovery

Efter et år i spidsen for Discovery Networks' marketing forlader Anthony Lim tv-selskabet.

Anthony Lim stopper som marketingdirektør hos Discovery. | Foto: PR/Discovery Networks

Marketingdirektør Anthony Lim blev hentet til Discovery Networks i slutningen af 2017, men nu – et års tid senere – forlader han posten. Det skriver Markedsføring.

Hans afsked kommer, efter Discovery har ændret sin organisation. Det har ført til, at Anthony Lim nu har fire ansatte under sig mod 20, da han tiltrådte. Det skyldes bl.a., at Discovery har outsourcet produktionen af promo-videoer.

"Ændringerne giver rigtig god mening for Discovery Networks på tværs af Norden, da der er åbenlyse synergieffekter at høste, men mine ambitioner på marketingfronten bliver ikke opfyldt i det nye setup," siger Anthony Lim til Markedsføring og understreger, at parterne skilles på udramatisk vis.

Anthony Lim kom til Discovery fra en stilling som salgs- og marketingchef hos teleselskabet Call Me.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs