MediaWatch

Zentropa åbner kontor vest for Storebælt

Zentropa etablerer en filial på Fyn, hvorfra producer Ann-Alicia Thunbo får fast base på godset Boltinggaard.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto/Arkiv

Produktionsselskabet Zentropa har etabeleret en filial på Fyn. Her får producer Ann-Alicia Thunbo fast base, og åbningen af den fynske filial er et skridt videre ind på i det fynske filmlandskab, som Zentropa allerede har kendskab til, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med Filmfyn (regional filmfond, red.) og andre fynske aktører og har optaget film som bl.a. "Hævnen", "Der kommer en dag", "En du elsker" m.fl. på Fyn. Og netop derfor er vi stolte over, at vi nu planter Zentropa-flaget og etablerer os på Boltinggaard," udtaler adm. direktør Anders Kjærhauge og producer Sisse Graum Jørgensen i meddelelsen.

Ann-Alicia Thunbo har siden 2009 været bosiddende på Fyn, og hun får fremover kontor på godset Boltinggaard. Hun mener, at filialåbningen kan kaste bedre samarbejder af sig.

"Fyn har meget mere at byde på end blot gode filmlocations, og det er særligt disse lokale folk og historier, jeg vil være med til at hjælpe frem. Med manuskriptuddannelsen på Syddansk Universitet, filmuddannelsen 18Frames og ikke mindst Filmfyn er Fyn med til at skabe nye talenter, som jeg forhåbentlig kommer til at arbejde sammen med i fremtiden," siger hun i meddelelsen.

Zentropas fynske filial åbnede 1. november.

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs