MediaWatch

Stofa-ejers fusion er godkendt af de folkevalgte

Repræsentantskaberne bag SE og Eniig bakker op om de to selskabers fusion. Nu mangler kun myndighedsgodkendelse.

Niels Duedahl og Martin Romvig, adm. direktør for hhv. SE og Eniig. | Foto: PR

Repræsentantskaberne hos både SE, der ejer bl.a. Stofa og Boxer, og Eniig stemte mandag aften ja til at fusionere til Norlys. Der var stor tilslutning på begge ekstraordinære repræsentantskabsmøder, som blev afholdt i henholdsvis Rebild for Eniigs vedkommende og Vojens for SE's vedkommende.

"Vi er naturligvis meget tilfredse med opbakningen til Norlys blandt vores medlemmer af repræsentantskabet - en opbakning, som vi har oplevet på både vores indledende dialogmøder og her i aften ved afstemningen. Vi ser nu frem til at kunne begynde samarbejdet, hvis fusionen bliver godkendt hos konkurrencemyndighederne," udtaler Jan Skytte Pedersen, som er bestyrelsesformand i Eniig, i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs