MediaWatch

DR's public service-kontrakt blev justeret flere gange inden præsentation

Public service-kontrakten, der sætter retningen for DR's virke de næste fem år, måtte gennem en række ændringer og justeringer, inden den blev præsenteret i september.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

18. september præsenterede Kulturministeriet den public service-kontrakt, der sætter rammerne for DR's virke de næste fem år. Kontrakten skulle dog gennem flere tilretninger og justeringer, inden ministeriet nåede til den endelige offentliggørelse, fortæller P1's medieprogram "Mennesker og medier".

Mindst 12 gange blev der således ændret, justeret og føjet til i kontrakten, før den lå klar i sin endelige form. Blandt de ændringer, der blev foretaget, var andelen af dansk musik i DR's radioflader, som endte på 48 pct. for P3 og P4.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs