MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

DR gennemførte ventet prikkerunde og nedlagde 382 stillinger, regeringen præsenterede filmudspil, og forlag efterlyste lavere moms på bøger. Alt det og meget mere i den ugentlige overflyvning over begivenhedernes gang i mediebranchen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Endnu en uge går på hæld, og med udsigt til en weekend med omkring 20 grader midt i oktober, kan de sidste to dage næsten kun blive fremragende. Det helt store samtaleemne i mediebranchen i denne uge var endnu en gang DR, men andet skete da også. Få det forkromede overblik med nedenstående helikopterblik på de vigtigste begivenheder i Mediedanmark i ugens løb.

Det var onsdag, DR afholdt den ventede sindedag, hvor 205 medarbejdere fik at vide, at ledelsen havde i sinde at afskedige dem. I alt meddelte DR, at man nedlægger 382 stillinger som en konsekvens af spareplanen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs