MediaWatch

Medarbejdere på flere DR-distrikter nedlægger arbejdet

Journalisterne på yderligere to af DR's distrikter har valgt at nedlægge arbejdet, efter DR Syd tidligere på dagen gjorde det samme.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Tidligere på dagen nedlagde de journalistiske medarbejdere på DR Syd arbejdet. Og nu følger DR Sjælland og DR Østjylland trop, skriver Journalisten.

Journalisterne på DR Sjælland gik hjem kl. 12.25 i dag, mens arbejdet genoptages kl. 4.30 i morgen, torsdag.

"Sådan som jeg hører det, er det en blanding af vrede, frustration, sorg og sympati med de mange kolleger, der bliver fyret. Og fordi én blev sindet hos os. Det var uventet, fordi regionerne jo ikke skal spare. Så det var uventet for mange, at det overhovedet kunne ske," siger René Sabro, tillidsrepræsentant hos DR Sjælland, til Journalisten.

Netop DR Sjælland og DR Østjylland er blandt de DR-distrikter, hvor medarbejdere er blevet sindede i dag. For DR Sjælland drejer det sig om én medarbejder, mens det for DR Østjylland drejer sig om tre medarbejdere. De øvrige DR-distrikter, som MediaWatch har været i kontakt med, er ikke blevet ramt af varslede afskedigelser i dag.

Flere DR-distrikter går fri af afskedigelser  

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs