MediaWatch

DR aflyser rundvisninger i DR Byen for at få ro til sindedag

De daglige rundvisninger i DR Byen er aflyst onsdag i forbindelse med afskedigelsesrunden, der gennemføres i morgen. Samtidig er ansatte blevet opfordret til ikke at lukke journalistkolleger fra andre medier ind.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Hver uge er hundredvis af gæster på rundvisning i DR Byen på Amager. Men sådan bliver det ikke onsdag, hvor der er sindedag i DR. Her varsler DR's ledelse, hvilke medarbejdere den har i sinde at afskedige i forbindelse med DR's spare- og strategiplan.

"Rundvisningerne er aflyst onsdag. Besøgende bliver vist rundt overalt, så vi gør det af hensyn til medarbejderne og især dem, der skal sindes. Vi vil gerne undgå at udsætte dem for, at de pludselig står over for en gymnasieklasse eller andre udefra," siger Per M.E. Christiansen, der er presse- og kommunikationsrådgiver i DR.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs