MediaWatch

DBU ansætter tidligere DR-vært som fodbolddirektør

DBU ønsker at styrke det sportslige fokus og ansætter Peter Møller i en stilling som fodbolddirektør.

Peter Møller her sammen med Tina Müller som vært til DR's årlige sportsshow i 2016. | Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger

Den tidligere landsholdsspiller og tv-vært hos bl.a. DR og Discovery Networks Peter Møller bliver ansat som fodbolddirektør i Dansk Boldspil-Union (DBU). Det meddeler DBU i en pressemeddelelse.

Peter Møller skal indgå som sparringspartner for de forskellige landstrænere - både for kvinder og mænd - og samtidigt arbejde med talentudvikling, træneruddannelse og andre dele af udviklingen af dansk fodbold.

"Fodbold er og bliver den største sportsgren - både for spillere og fans. Det har jeg selv oplevet både som spiller og senere som studievært."

"Jeg glæder mig til at bidrage til den fortsatte udvikling af dansk landsholdsfodbold og dansk fodbold samlet set - og til at arbejde sammen med dygtige kolleger både på og udenfor banen," siger Peter Møller.

Ud over sine 16 år som professionel fodboldspiller og 12 år som tv-fodboldvært har Peter Møller også været ungdomstræner i HIK på Sjælland.

Han glæder sig til at arbejde med spiller- og talentudvikling som et af mange arbejdsområder.

"Jeg er selv et produkt af breddefodbolden og spillede som dreng i LKB Gistrup lidt udenfor Aalborg og har siden spillet i de største klubber i Danmark."

"Jeg kender betydningen af fodboldens fødekæde og har selv været med hele vejen. Mine største fodboldoplevelser er med landsholdet til VM i 1998, og jeg har i den grad fulgt mit hjerte i valget af dette job."

"Jeg glæder mig til at arbejde med den store succes, der jo faktisk er med alle landsholdene i disse år," siger den nye fodbolddirektør.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs