MediaWatch

TV 2 og Boxer er åbne for flere samarbejder om streaming

TV 2 Play når ud til 150.000 Boxer- og Stofa-husstande, efter partnerne i går indgik en aftale med TV 2 om platformen. Begge åbner for flere samarbejder på tværs af branchen.

Ulf Lund, adm. direktør, Boxer. | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Skipper

Cirka 150.000 husstande får adgang til TV 2's streamingtjeneste TV 2 Play. Det er resultatet af en aftale, som TV 2, Stofa og Boxer præsenterede i går.

Sammenfletningen af streamingtjenester og traditionel tv-distribution er en fortsættelse af andre aktørers træk de seneste år. Eksempelvis indgik Waoo og Viasat et tættere partnerskab sidste år, der blandt andet omfattede streamingtjenesten Viaplay, ligesom landets største tv-distributør, Yousee, har lukket streamingtjenester som Netflix ind i tilbuddet til kunderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs