MediaWatch

DR udvider nyhedsdækningen med indlandsredaktion i Aarhus

En ny indlandsredaktion i Aarhus bliver et af pejlemærkerne i det nye, større DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter, der samler ansvaret for DR's nationale og regionale dækning under Sandy French.

Nyhedsdirektør Sandy French får udvidet sit direktørområde, så hun fremover står i spidsen for nyheder, aktualitet og distrikter. | Foto: Lars E Andreasen/DR

DR bryder silostrukturen ned mellem den landsdækkende og regionale nyhedsdækning. Det sker med sammensmeltningen af DR Nyheder og DR Danmark, hvor den regionale dækning rodfæstet i P4 har haft adresse, i det nye DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter.

Området, der kommer til at tælle omkring 720 årsværk mod tidligere under 500 i DR Nyheder, samles under nyhedsdirektør Sandy French, der altså får udvidet ansvar og råderum med DR's distrikter. Selv ser hun sammenlægningen som første skridt mod en mere landsdækkende nyhedsdækning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs