MediaWatch

Tillidsmænd i DR kendte ikke til afskedigelsesplaner i chefrækkerne

Dagens sindeskrivelser til DR-chefer kommer uanmeldt for en række tillidsrepræsentanter for DR's medarbejdere. "Kortene er blevet holdt tæt til kroppen," siger HK'ernes formand.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

DR har i dag taget hul på de besparelser, der er en del af den kommende økonomiske beskæring af public service-huset. Det er sket med, at en del er DR's cheflag er blevet sindet, som i DR-terminologi betyder, at de berørte medarbejdere påtænkes afskediget.

MediaWatch har været i kontakt med tillidsrepræsentanterne for magistrene og HK'erne i DR. De forklarer begge, at de ikke er blevet informeret om, hvordan de påtænkte afskedigelser er fordelt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs