MediaWatch

Top 20: Vild med dans tager en uge mere på førstepladsen

Danseprogrammet på TV 2 mønstrede som det eneste program 1 mio. seere i den forgangne uge og voksede dermed et nøk i forhold til premieren.

Emik Thorup og partneren Jenna Bagge røg fredag som det første par ud af årets udgave af "Vild med dans". | Foto: Ritzau Scanpix/Martin Sylvest

For anden uge i træk blændede TV 2 fredag aften op for underholdningsprogrammet "Vild med dans", og for anden uge i træk blev dansekonkurrencen det mest sete tv-program. Det viser de ugentlige seertal fra Kantar Gallup.

Konkurrencen blev set af præcis 1 mio. seere, og det er en spids mere end de 991.000, der fulgte med forrige fredag. Den efterfølgende afgørelse i den forgangne uge lokkede 946.000 mennesker til skærmen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs