MediaWatch

NENT Studios køber sig ind i dansk produktionsselskab

Nordic Entertainment Groups gren for produktionsselskaber udvider porteføljen i Danmark og køber aktiemajoriteten i dansk produktionsselskab, som medstifter af Monday står bag.

Anders Dalgaard, Epiqs adm. direktør og stifter. | Foto: PR/Epiq

NENT Studios, der er en del af Nordic Entertainment Group, har købt aktiemajoriteten i produktionsselskabet Epiq. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Epiq blev stiftet tidligere på året af Anders Dalgaard, der i 2008 var med til at stifte Monday Media. Han fortsætter som adm. direktør for selskabet, der gør sig inden for dramaproduktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs