MediaWatch

DR's tv-chef: Jeg havde givet X Factor et par sæsoner mere

DR tog beslutningen om at lukke X Factor, før tv-chef tiltrådte, men hvis det stod til tv-chefen, skulle programmet have haft et par sæsoner mere. "Jeg ved, hvor svært det er at finde nye seersucceser," siger hun til svensk medie.

Emma Kronqvist, tv-chef, DR. | Foto: Jesper Berg/PR/DR

Hvis det havde stået til DR's tv-chef, Emma Kronqvist, så havde underholdningsformatet X Factor fået flere end 11 sæsoner på DR1. Det siger hun til det svenske medie Resumé.

DR gik ud med beslutningen om at trække stikket på X Factor i august 2017, mens Emma Kronqvist først tiltrådte tv-chef-stillingen måneder efter d. 1. december 2017. Men hvis beslutningen var taget i tv-chefens tid hos DR, så ville hendes anbefaling ikke have været at lukke programmet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs