MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kulturministeren udpegede ny DR-formand, Radio24syv klagede over krav om ny placering på landkortet, og kravet vokser mod TV 2 i sag om statsstøtte. Kom med på rundtur til ugens begivenheder i mediebranchen.

Marianne Bedsted, kommende formand for DR's bestyrelse, var blandt hovedpersonerne i mediebranchen i denne uge. | Foto: Ritzau Scanpix/Kim Haugaard

Det er nok engang blevet fredag, og som sædvanen foreskriver, inviterer MediaWatch på en overflyvning over ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Vi begynder med det nyeste. Fredag præsenterede kulturminister Mette Bock (LA) DR's nye bestyrelsesformand. Hun hedder Marianne Bedsted og har en direktørpost hos Salling Group, der tidligere hed Dansk Supermarked. Hun tiltræder ved årsskiftet og afløser Michael Christiansen, der når at side på posten i lige over 10 år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs