MediaWatch

Top 20: Mere end en halv million danskere fulgte Macron-besøg

Da Dronningen i sidste uge afholdt gallataffel i anledning af det franske præsidentbesøg, fulgte tæt på 590.000 danskere med på tv. Kun et andet program kunne overgå i seerinteresse.

Det franske præsidentpar Emmanuel Macron og Brigitte Marcron, den franske ambassadør og Dronning Margrethe ankom til Skuespilhuset i forbindelse med, at den franske præsident og præsidentfrue var på officielt statsbesøg i København. | Foto: Ritzau Scanpix/Tariq Mikkel Khan

DR's krimiserie "Mord uden grænser" har formået at fastholde sine seere fra forrige uge, efter et større frafald fra premiereafsnittet til seriens anden sæson.

Med et sertal på 588.000 søndag, indtager serien for anden uge i træk den bedste placering på toplisten over sidste uges mest sete tv-programmer, som Kantar Gallup står bag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs