MediaWatch

Pay-per-view: Viaplay indkøber rettigheder til to opgør

To kampe fra ringhjørner i London og Las Vegas bliver næste skridt i satsning på pay-per-view-kampe på Nordic Entertainment Groups streamingtjeneste.

Anthony Joshua (tv.) her i kamp mod Carlos Takam i oktober 2017. | Foto: Ritzau Scanpix/AP/Nick Potts

To begivenheder inden for kampsport bliver vist på Viaplay, der en del af Nordic Entertainment Group (NENT). Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse.

Der er tale om to kampe i hhv. boksning og mixed martial arts (MMA). Boksekampen står mellem Anthony Joshua og Alexander Povetkin. Kampen bokses 22. september i London, og der står fire VM-bælter på spil.

MMA-kampen i ligaen UFC er med deltagelse af Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov. Den kamp finder sted 6. oktober i Las Vegas.

Begge kampe bliver vist som pay-per-view, og Viaplay har sikret sig rettighederne til kampene i Danmark, Sverige, Norge og Finland. I Danmark bliver prisen 499 kr. pr. kamp.

"For præcis et år siden viste vi megakampen mellem (bokseren Floyd, red.) Mayweather og McGregor – en kamp, som danskerne i den grad viste interesse for, og som blev den bedst sælgende pay-per-view nogensinde her i Norden. Vi er enormt glade for, at vi igen i år kan tilbyde kamplystne seere to af årets mest spændende kampe," udtaler Kim Mikkelsen, sportschef hos NENT, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs