MediaWatch

Viacom udnævner dansker til nordisk direktør

Jesper Dahl, nordisk distributionschef, rykker op helt op i toppen af Viacoms nordiske organisation. Forgænger forlader tv-selskabet efter 12 år og skifter til Nordic Entertaintment Group.

Jesper Dahl, ny direktør for Viacom i Norden. | Foto: PR/Viacom

Jesper Dahl bliver ny direktør for Viacom International Media Networks i Norden. Det oplyser tv-selskabet, der bl.a. står bag tv-kanaler som Comedy Central, MTV og Nickelodeon, i en pressemeddelelse.

Den nye direktør, der tiltræder 1. oktober, er rekrutteret internt. Jesper Dahl har arbejdet for Viacom de sidste 13 år og har senest haft posten som nordisk distributionschef. På posten som nordisk direktør afløser han Andrea Sahlgren, der har været en del af Viacom gennem 12 år. Hun har i stedet fået nyt job hos Nordic Entertainment Group i Sverige, hvor hun skal stå i spidsen for selskabets annoncefinansierede aktiviteter såsom TV3 og streamingtjenesten Viafree, skriver Resume.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs