MediaWatch

Top 20: Genoplivet komedieserie med pinlig duo kom flyvende fra start

Ni år efter den sidste sæson af tv-serien "Klovn" blev sendt, er Frank og Casper nu vendt tilbage med en genoplivning af serien. Det er blevet vel modtaget af de danske seere.

Casper Christensen (th.) og Frank Hvam (tv.) har genoptaget deres vante roller i tv-serien "Klovn". | Foto: Per Arnesen / TV 2

Seks sæsoner blev det til for Casper Christensen og Frank Hvams populære komedieserie "Klovn", der så dagens lys i 2005. Det blev efterfulgt af ni års pause – og et par "Klovn"-spillefilm – inden en syvende sæson i den forgangne uge fik premiere.

Noget tyder på, at danskerne har savnet tv-serien. Premiereafsnittet skød sig direkte ind på førstepladsen på ugens topliste over mest sete tv-programmer med 688.000 seere mandag aften på TV 2. Det fremgår af Kantar Gallups ugentlige seerbarometer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs