MediaWatch

Viacom slår indtjeningsforventninger trods lidt skuffende omsætning

Ejeren af bl.a. MTV og Nickelodeon omsatte for 3,24 mia. dollar i årets tredje kvartal - en anelse under analytikernes forventninger. Ikke desto mindre var indtjeningen bedre end antaget.

/ritzau/AP/Mark Lennihan
Foto: Ritzau Scanpix/AP/Mark Lennihan

Indtjeningen ramte over skiven i tredje kvartal af det skæve regnskabsår 2017/18 for den amerikanske mediekoncern Viacom, der blandt andet står bag MTV og Nickelodeon, på trods af at omsætningen i samme periode skuffede en smule.

Den ordinære indtjening per aktie fra de fortsættende aktiviteter landede på 1,18 dollar, og det var over indtjeningen på 1,07 dollar per aktie, som analytikerne havde ventet ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Omsætningen lød på 3,24 mia. dollar i tredje kvartal, og det var omvendt under analytikerforventningen om en omsætning på 3,27 mia. dollar.

I formarkedet falder Viacom-aktien 0,9 pct. efter regnskabet.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Danmarks største forlag måtte nedjustere sine forventninger til årets præstation betragteligt, Sjællandske Medier købte op, og Forbrugerombudsmanden besluttede, at et særligt markedsføringsredskab på Facebook er ulovligt. Få overblikket over ugen, der gik, i Mediedanmark.

Bonnier lancerer nyt bureau i Norge

Bonnier Media åbner et ny marketingbureau ved navn Kontent, som skal producere indhold inden for mode, interiør og livsstil. Det skal danne spydspids for koncernens satsning på content marketing og nativeproduktion.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere