MediaWatch

Sportsseningen sætter rekord på TV 2

En stor del af TV 2-seernes tid de seneste rekordvarme måneder er gået med at se VM i fodbold og Tour de France. Det har ført til ny rekord på TV 2.

VM-finalen mellem Frankrig og Kroatien. | Foto: ritzau/Scanpix/FRANCK FIFE

Der er blevet set rigtig meget sport denne sommer. På TV 2 udgjorde VM i fodbold- og Tour de France-seningen knap 39 pct. af den samlede programsening i perioden 1. juni til 5. august, hvor det generelle tv-forbrug ellers har været presset af de varme temperaturer. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Det er den højeste andel, fodbold- og Tour-sening nogensinde har udgjort af det samlede tv-forbrug på TV 2 i samme periode tidligere år. 

I tidligere år med fodboldslutrunder og Tour de France har seningen af sportsbegivenhederne i samme periode typisk udgjort mellem 25 og 32 pct. af den samlede sening af TV 2-programmer, oplyser TV 2 i meddelelsen.

Ifølge tv-stationen har hver dansker i gennemsnit brugt 20 timer på at se VM i fodbold og Tour de France på DR1 og TV 2. Det svarer til 32 pct. af danskernes samlede programsening på de to kanaler i perioden 1. juni til 5. august i år.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs