MediaWatch

Rigsrevision giver grønt lys til ny lønpolitik for DR-direktører

DR's bestyrelse vedtog i foråret en vederlagspolitik for stationens direktion, efter Rigsrevisionen havde fundet det "uhensigtsmæssigt", at DR ikke havde retningslinjer for direktørlønningerne. Nu vender myndigheden tomlen op til den nye lønpolitik.

Foto: Ritzau Scanpix/Erik Refner

Der er ikke en finger at sætte på DR-bestyrelsens nye vederlagspolitik, der sætter rammerne for public service-stationens direktions lønforhold. Det konkluderer Rigsrevisionen i et netop offentliggjort notat til Statsrevisorerne.

Notatet er en opfølgning på en beretning i marts, hvor Rigsrevisionen havde gennemtrevlet lønnen og fratrædelsesaftalerne hos DR's direktion og ledere. Mens der ikke var noget negativt at sige om forvaltningen af lønforholdene for de øvrige chefer i DR, blev det i beretningen kaldt "uhensigtsmæssigt", at DR ikke har nedskrevne retningslinjer for, hvordan direktørerne aflønnes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs