MediaWatch

TDC taber forhandlingsstyrke på tv-området med Get-salg

TDC har afvejet fordele og ulemper ved et salg af Get. Særligt på tv-området har der været synergier. "Men når vi kigger på det netto, er der ingen tvivl om, at det er en god idé, det vi har gjort i dag," siger topchef Pernille Erenbjerg til ITWatch.

Pernille Erenbjerg, adm. direktør, TDC. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen

Salget af norske Get får betydning for TDC's danske tv-forretning. Det er nemlig inden for tv, at synergierne har været størst mellem TDC's norske og danske selskaber, forklarer adm. direktør Pernille Erenbjerg til ITWatch.

"Det er sådan med tele, at det er meget lokalt. Kunderne er lokale, netværkene er lokale. Og så er der selvfølgelig nogle ting, som man kan gøre på tværs af landegrænser. Det har vi gjort med Get – herunder i forhold til at udvikle tv-produkter på tværs af landene og have lidt mere størrelse og skala i forhold til forhandlinger med indholdsleverandører og andre," forklarer hun.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs