MediaWatch

"Vi ser Play som vores alternative sportskanal"

TV 2 er åben for at lægge mere sportsindhold på TV 2 Play efter VM i fodbold. Slutrunden fik som ønsket nye kunder i Play-butikken, siger sportschef.

Frankrig Blaise Matuidi i duel med Kroateins Luka Modric under VM-finalen, der blev spillet i Moskva søndag. | Foto: Ritzau Scanpix/AFP/Franck Fife

Søndag blev der sat punktum for VM i fodbold for herrer, da Frankrig vandt guld efter en finalesejr på 4-2 over Kroatien. Hvis man var interesseret i at se kampen på flow-tv, så var eneste mulighed at tune ind på DR1, mens TV 2 – modsat ved tidligere fodboldslutrunder – ikke viste kampen på sin hovedkanal.

Et bevidst strategisk valg fra TV 2, der i maj indgik en aftale med DR om, at DR fik flow-rettighederne til finalen for sig selv, mens TV 2 omvendt fik lov til at sende alle slutrundens kampe på streamingtjenesten TV 2 Play – uanset om de blev vist af DR eller TV 2 på flow-tv. Trækket skulle ikke mindst få flere kunder ind i folden til TV 2 Play.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs