MediaWatch

Sony lagde hel spillefilm på Youtube - frem for trailer

I stedet for en appetitvækker fik Youtube-brugere den fulde menu, da Sony lagde hele filmen "Khali the Killer" på platformen.

Sony fik begået en ups'er af de større, da få minutters trailer for filmen "Khali the Killer" blev forvekslet med den fulde 90 minutter lange spillefilm og lagt på Youtube. Det skriver bl.a. Berlingske Business.

Khali the Killer lå tilgængelig i seks timer på Youtube, inden foræringen blev opdaget og nåede at blive set af mere end 11.000 - og kaste en del spydige kommentarer af sig på de sociale medier som: "Trailers these days are so spoilery", skriver BBC.

Hvordan forbytningen er sket, har Sony ikke givet nogen forklaring på, men forløbet har fået spekulationer til at poppe op om, hvorvidt der var tale om et rent uheld eller et mere bevidst af slagsen for at give filmen opmærksomhed.

Ifølge BBC har Sony tidligere været i en lignende situation, da selskabet i 2014 fejlagtigt lagde spillefilme "The Amazing Spider-Man 2" på sin sydkoreanske Youtubekanal.

Selv tager instruktøren på Khali the Killer, Jon Matthews, lækket med et glimt i øjet: "Ok så... Jeg skrev, instruerede, redigerede og producerede Khali. Skulle vist have taget ansvaret for trailer-upload også," skriver han på Twitter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs