MediaWatch

Filmfestivaler samler ansvaret under ny direktør

Fonden bag blandt andet dokumentarfilmfestivalen CPH:Dox har netop udpeget ny topchef, der kommer med årelang erfaring i baggagen og nu forfremmes.

Ny adm. direktør for Fonden De Københavnske Filmfestivaler er Tine Fischer, der de seneste 12 år har stået i spidsen for filmfestivalen CPH DOX. | Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Fonden De Københavnske Filmfestivaler får ny adm. direktør i skikkelse af Tine Fischer, der de seneste 12 år har stået i spidsen for en af fondens største filmfestivaler - CPH:Dox. Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

Det er fondens bestyrelse, der har udpeget Tine Fischer til sit nye hverv, hvor hun fremover får ansvaret for fondens aktiviteter - ud over filmfestivalerne CPH:Dox, CPH:Pix og Buster bl.a. tæller distributionsselskabet Doxbio. Ambitionen med oprettelsen af den overordnede direktørstilling er ifølge bestyrelsesformand Erik Stephensen at samle fondens hovedaktiviteter og slå et slag for deres samfundsbetydning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs