MediaWatch

Bock: EU kan først godkende plan for TV 2-salg ved udbud

Der ligger ingen formel godkendelse fra EU-Kommissionen af de nu skrinlagte planer for et salg af TV 2. Men en formel godkendelse kan man slet ikke få, før udbudsmaterialet er på plads, siger Mette Bock til Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Regeringen har ikke fået en formel godkendelse fra EU-Kommissionen af planerne om at sælge 40 pct. af TV 2, som regeringen skrinlagde i slutspurten frem mod sidste uges medieforlig. Men det er der en god forklaring på, siger kulturminister Mette Bock (LA) til Børsen.

Først lidt historik. Ministeren meddelte i marts på Facebook, at det "er lykkedes at få rammerne for eventuelt TV2 salg på plads med (EU-, red.) kommissionen." EU-Kommissionen blev taget i ed for at afklare de EU-retlige spørgsmål, der ligger i regeringens ønske om at isolere de retssager, der risikerer at koste TV 2 et milliardbeløb, ved et eventuelt salg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs