MediaWatch

Mette Bock har ikke opgivet at overbevise DF om et TV 2-salg

Kulturministeren håber, at Dansk Folkeparti vil lytte til regeringens samlede argumenter for et TV 2-salg, efter støttepartiet har afvist at lægge stemmer til et salg. Socialdemokratiets medieordfører glæder sig over DF's udmelding.

Kulturminister Mette Bock (LA). | Foto: Ritzau Scanpix/Olafur Steinar Gestsson

Dansk Folkeparti vil ikke lægge stemmer til hverken et helt eller delvist salg af TV 2. Det siger partiformand Kristian Thulesen Dahl til Jyllands-Posten.

Netop et salg af 40 pct. af TV 2 er blandt kardinalpunkterne i regeringens oplæg til et kommende medieforlig, som regeringen og Dansk Folkeparti forhandler om i disse dage. Og kulturminister Mette Bock (LA) har fortsat et håb om, at støttepartiet vil høre på regeringens argumenter for at sælge dele af TV 2, sagde hun tidligere på dagen til TV 2 News.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs