MediaWatch

S om kulturministerens deadline: Vi forhandler med finansministeren

Socialdemokratiet vil afsøge muligheden for et bredt medieforlig i stedet for at overholde en "rigid deadline," som kulturminister Mette Bock (LA) har sat op. Det sker ved at forhandle med finansminister Kristian Jensen (V), fortæller medieordfører Mogens Jensen (S).

Medieordfører Mogens Jensen (S) er ikke tilfreds med den "rigide" deadline, som kulturminister Mette Bock (LA) har sat i medieforhandlingerne. | Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Mens De Radikale, Alternativet og Enhedslisten vil forlade medieforhandlingerne, så vil Socialdemokratiet og SF forhandle videre med regeringen og Dansk Folkeparti.

Det er til trods for, at kulturminister Mette Bock (LA) har sat en skarp deadline op for, at partierne skal acceptere regeringens økonomiske ramme inden klokken 18 i dag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs