MediaWatch

DF: Hvis rød blok siger nej til medieudspil rykker vi papiret i stykker

Medieordfører Morten Marinus (DF) kræver svar fra S, om de vil fortsætte medieforhandlinger eller ej. Hvis rød blok er ude af forhandlingerne, vil regeringens nye økonomiske ramme blive rykket i stykker, siger DF'eren.

Medieordfører Morten Marinus (DF) vil have et modbud fra Socialdemokratiet i medieforhandlingerne. | Foto: Ritzau Scanpix/Jens Dresling

Dansk Folkeparti afviser at acceptere de krav, som regeringen har sat op for at være med i de videre medieforhandlinger. I hvert fald hvis alle partierne i rød blok vil forlade forhandlingerne som følge af den økonomiske ramme, regeringen med kulturminister Mette Bock (LA) i spidsen mandag satte op for de videre forhandlinger. En ramme, som partierne har fået til i dag kl. 18 til at sige ja eller nej til.

Det fortæller medieordfører Morten Marinus (DF) til Mediawatch:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs