MediaWatch

Bredt medieforlig smuldrer: Tre partier trækker sig fra forhandlingerne

Dele af rød blok giver kulturminister Mette Bocks seneste udspil en kold skulder og siger nej tak til den økonomiske ramme, der er lagt frem. SF og Socialdemokratiet har endnu ikke meldt ud. 

Foto: /Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

Kulturminister Mette Bocks (LA) ambitioner om at lande en bred medieaftale for de kommende fem år får et skud for boven, efter tre oppositionspartier samlet har valgt at trække sig fra medieforhandlingerne.

Det meddeler de i en pressemeddelelse, efter Mette Bock mandag gav partierne en deadline, tirsdag kl. 18, til at sige ja eller nej til regeringens seneste udspil og en billet til de videre forhandlinger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs