MediaWatch

Efter kort comeback hos DR vender kendt ansigt tilbage til Go' morgen Danmark

Efter at have forladt TV 2 for at lave kulturprogrammet "Gejst" hos DR, vender Louise Wolff efter sommerferien tilbage til TV 2's morgenflade.

Louise Wolff vil igen være at finde i danskernes morgentv fra 1. august på TV 2.

Efter sommerferien er det igen Louise Wolffs ansigt, der møder danskerne på morgen-tv, når "Go' morgen Danmark" sender på TV 2, skiver mediet selv. Hun kommer fra en stilling som vært på kulturmagasinet "Gejst", som DR1 lancerede i begyndelsen af året - og hentede Louise Wolf til at søsætte.

"Jeg må erkende, at det med at sende live ligger nært mit hjerte. Jeg kan godt lide den direkte puls. Det er nu og her, og man kan ikke tage ting om. Man er nødt til at få det til at blive bedst muligt i situationen," fortæller Louise Wolff til TV 2.

Værtsrollen på morgenprogrammet er ikke ny for hende. Tilbage i 2015 skiftede hun fra DR's "Aftenshowet" til TV 2 for netop at lave "Go' morgen Danmark". Her var hun frem til 2017, hvor hun vendte tilbage til DR for at lave Gejst og "lidt af en drømmeopgave".

"Det er lidt af en drømmeopgave for mig at være med til at løfte Danmarks nye kulturmagasin," sagde hun den gang i en pressemeddelelse fra DR.

"Danskerne fortjener at få et kulturmagasin, som både tager kulturen alvorligt og forholder sig behørigt kritisk til den - og den opgave er jeg ovenud begejstret over at skulle kaste mig over," lød det.

Der er kommet 20 udsendelser af magasinet Gejst, som debutterede på DR1 i januar med 382.000 seere. Siden skrev Berlingske, at udsendelsen 21. marts havde tabt 134.000 seere, hvilket svarer til et fald på ca. 35 pct.

På DR var Louise Wolff før 2015 blandt andet vært på "Aftenshowet" og "Sporløs".

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs