MediaWatch

MTG tæller ned til opsplitning af selskabet

Den svenske mediekoncern MTG har siden begyndelsen af året arbejdet frem mod en endelig opsplitning af selskabet i to dele. Nu er der sat dato på, hvornår den nye underholdningsgren bliver pillet ud af MTG i en separat enhed forud for en børsnotering senere i år.

Kim Poder, CEO Nordic Entertainment Group Danmark og EVP & CCO Nordic Entertainment Group. | Foto: PR/Nordic Entertainment Group

Når kalenderen viser 1. juli, vil opsplitningen af den svenske mediekoncern MTG, som blev meddelt i marts, blive endeligt gennemført. Det betyder, at MTG's tv-aktiviteter flytter med opsplitningen for sig selv i det nye Nordic Entertainment Group, mens den anden del af koncernen, der beholder MTG-navnet, vil have de opkøb inden for e-sport, gaming og videonetværk, som MTG har foretaget de seneste år, i centrum.

Pr. 1. juli vil Nordic Entertainment Group således fungere som en seperat organisation, oplyser selskabet i en meddelelse, hvor organisationens nye brand ligeledes bliver præsenteret for første gang. Ambitionen er, at blive Nordens førende underholdningsleverandør, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs