MediaWatch

Ministerium afviser at suspendere forældelsesfrist i licenssager for alle

Hvis man vil nyde godt af den suspenderede forældelsesfrist, som gælder i gruppesøgsmål om tilbagebetaling af licensmoms, så skal man være en del af søgsmålene – ellers gælder anden forældelsesfrist.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

De danskere, som ikke deltager i et søgsmål om tilbagebetaling af den såkaldte licensmoms, kan ikke gøre brug af den suspenderede forældelsesfrist, som gælder for dem, der er en del af retssagerne. Det skriver Finans.

Ét af de søgsmål, der er undervejs, har foreningen Kræv Licensmoms Tilbage som bagmand. Bag foreningen står advokatselskabet DLA Piper, og her har foreningen fået suspenderet forældelsesfristen, således at deltagerne i søgsmålet får licensmoms tilbage for mindst tre år og muligvis op til 10 år, fra sagen blev anlagt i 2017, hvis foreningen vinder søgsmålet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs