MediaWatch

Ejer af Nordisk Film TV og Mastiff vil have bid af foredragsmarkedet

Den nordiske gren af Banijay Zodiak stifter foredragsvirksomhed, som får TV 2-vært som kreativ direktør. Satsningen skal give Banijay Nordic endnu et ben at stå på, siger adm. direktør, som ser flere synergier til tv-forretningen.

Jacob Houlind, adm. direktør i Banijay Nordic. | Foto: PR

Nordens største film og tv-producent, Banijay Nordic, som bl.a. ejer Nordisk Film TV og Mastiff, går ind på det nordiske foredragsmarked.

Det sker med stiftelsen og lanceringen af selskabet Livepeople. I spidsen for selskabet står adm. direktør Anders Gisselmann, som kommer med flere års erfaring fra foredragsmarkedet, hvor han bl.a. var selvstændig med foredragsvirksomheden One2speak og en af nøglefigurerne i foredragsbureauet Athenas, der er markedsleder på det danske og norske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs