MediaWatch

Reklamer på Facebook og i aviser skal få flere danskere med i licenssøgsmål

Der er tilmeldt omkring 1500 personer til gruppesøgsmål om tilbagebetaling af licensmoms, og det tal skal i vejret, hvis det står til advokatselskabet bag søgsmålet. Første skridt er at få forlænget fristen for at tilmelde sig søgsmålet.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage, som er stiftet af advokatselskabet DLA Piper, har fået fri proces til at føre et gruppesøgsmål for at få tilbagebetalt den moms, som danske licensbetalere har betalt sammen med licensbetalingen. Det skrev Finans i går.

Den megen blæst om licensmomsen begyndte i sommeren 2017. Her vurderede en række momseksperter over for Finans, at det er i strid med reglerne at lægge moms på licensbetalingen. Det førte til, at en række advokatselskaber, herunder DLA Piper, lagde an til at føre retssager for at få tilbagebetalt licensmomsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs