MediaWatch

Reklamer på Facebook og i aviser skal få flere danskere med i licenssøgsmål

Der er tilmeldt omkring 1500 personer til gruppesøgsmål om tilbagebetaling af licensmoms, og det tal skal i vejret, hvis det står til advokatselskabet bag søgsmålet. Første skridt er at få forlænget fristen for at tilmelde sig søgsmålet.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage, som er stiftet af advokatselskabet DLA Piper, har fået fri proces til at føre et gruppesøgsmål for at få tilbagebetalt den moms, som danske licensbetalere har betalt sammen med licensbetalingen. Det skrev Finans i går.

Den megen blæst om licensmomsen begyndte i sommeren 2017. Her vurderede en række momseksperter over for Finans, at det er i strid med reglerne at lægge moms på licensbetalingen. Det førte til, at en række advokatselskaber, herunder DLA Piper, lagde an til at føre retssager for at få tilbagebetalt licensmomsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs