MediaWatch

Headhunter peger på tre mulige Erenbjerg-afløsere

TDC skal have ny topchef, efter Pernille Erenbjerg har varslet sin afsked. Headhunter giver tre bud på, hvem afløseren kan blive.

Foto: Ritzau Scanpix/Torkil Adsersen

TDC skal på udkig efter en ny topchef, efter den nuværende indehaver af posten, Pernille Erenbjerg, tidligere på måneden varslede sin exit fra teleselskabet. Jesper Madsen, direktør og partner hos DNA Headhunting, giver i dagens udgave af Børsen tre bud på mulige afløsere.

Headhunteren peger bl.a. på Johan Dennelind som mulig afløser for Pernille Erenbjerg. Han er i dag topchef for det svenske teleselskab Telia og har således erfaring med det skandinaviske telemarked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs